Buldan Belediyesi’nden bahar temizliği

Buldan Belediyesi, yaklaşık 3 kilometrelik Buldan Deresi’nde temizleme çalışması başlattı. Dere yatağında kötü görüntü ve koku oluşmasını önlemek amacıyla her yıl düzenli olarak temizlediklerini açıklayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, dere yataklarına evsel atık ve moloz atılmaması konusunda vatandaşlardan ricada bulundu.

15-04-2021 11:19:46

Buldan Belediyesi, yaz aylarında hava sıcaklığının artmasıyla birlikte dere yataklarında oluşan kötü koku ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla temizlik çalışmasına başladı.  İlçe merkezinden geçen ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki Buldan Çayı üzerinde daha önceden ıslahı yapılan alanlarda biriken çeşitli atık ve çöpler ekipler tarafından temizleniyor.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, koku ve çevre kirliliği oluşmaması için çalışmalarına hız kazandırdıklarını açıkladı. Başkan Şevik, “Hava sıcaklıkları artmadan,  yaz aylarında oluşan kötü koku ve görüntüyü engellemek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dere içinde temizleme çalışmasına başladık” dedi. 
Göreve geldikleri 2019 Mart’ından itibaren periyodik aralıklarla dere yatağında temizlik çalışması yaptıklarını vurgulayan Başkan Şevik, “Vatandaşlarımızdan da önemle rica ediyoruz. Çöplerini dere yatağına ya da kenarlara atmasınlar. Bu görüntüler, turizm kenti Buldan’ımıza yakışmıyor "diyerek vatandaşları uyardı.  Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi