Buldan’da ağaçlandırma

Buldan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Girne Mahallesi ile Helvacılar Mahallesinin ana caddeleri ne akasya fidanı ve gül dikimi gerçekleştirdi.

03-03-2021 11:08:32

Buldan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde bakım ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.   

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  kaldırım, refüj ve ağaçlık alanlarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Girne ve Helvacılar Mahallesi’nde yol kenarlarına, kaldırımlara akasya fidanı diken ekipler,  meydanlarına da gülle donattı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Koronavirüs nedeniyle yaşanan sıkıntılı dönemden normalleşmeye geçiş süreci yaşanırken ilçe genelinde park ve bahçeleri bakımdan geçirerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildiğini söyledi. Aynı zamanda ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Şevik,   “Çalışmalar kapsamında Girne Mahallemiz ile Helvacılar Mahallemizin kaldırımlarına, girişlerine akasya fidanı dikildi. Ekiplerimiz, meydan ve refüjlere ise gül dikimi gerçekleştirdi” dedi. 
Başkan Şevik, tarihi ve kültürel zenginliği ile turizm kenti olan Buldan’ın her mahallesini, her sokağını ve kaldırımlarını daha estetik ve yeşil bir görünüme kavuşturmak için ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.  Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi