27 Temmuz 2022 Çarşamba

Buldan’da spor yapmayan kalmayacak

Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Yaz Spor Okulları törenle açıldı.  “Buldan’da spor yapmayan kalmayacak” sloganı 12 branşta açılan Yaz Spor Okulları’na 1200 öğrenci kayıt yaptırdı. 

26-07-2019 14:47:24

Karate, tenis, basketbol, yüzme, voleybol, pilates , jimnastik, okçuluk, tiyatro –drama, gitar-bağlama ve halk oyunları gibi 12 branşta açılan yaz okullarına 5-18 yaş arası 1200 öğrenci kayıt yaptırdı. Kurslar yaz boyunca devam edecek.  Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolanvağa,  “Buldan’da spor yapmayan kalmayacak” sloganı ile açtıkları ve bu hedefe ulaşmak için çalışacaklarını vurguladı. 

Yaz Spor Okulları açılış töreninde yaptığı konuşmasında,  genç neslin bir toplumun, bir ülkenin geleceğinde önemli rol oynadığını vurgulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Bu yıl ilk kez Buldan Kaymakamlığı, Belediye,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile tertip edilen kurslara ilginin yoğun olması beni memnun etti.  Gençlerin elinden tutan kurs öğretmenleri başta olmak üzere emeği geçenleri teşekkür ederim” dedi. Yaz Spor Okulları  açılış törenine katılan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili  Haluk Tuncay ise, ”Buldan’da uzun yıllardır böyle kalabalık görmemiştim.  Emeği geçen herkesi teşekkür ederim. Spor ailedir. Bu aileyi bir araya getirebilmek önemlidir. Buldan bu aileyi bir araya getirmiş. Ben aileleri teşekkür etmek istiyorum. Bu Buldan’ın, Denizli’nin ve ülkemizin başarısı için önemli” diye konuştu. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi