3 Ağustos 2022 Çarşamba

Büyükşehir bir tık uzağınızda

Denizli Büyükşehir Belediyesi, güncellenen mobil uygulaması ile birçok hizmeti vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde sunuyor. Otobüsüm nerede uygulamasından nöbetçi eczanelere, adres bilgi sisteminden Denizli Kayak Merkezi dahil kentin 11 ayrı noktasında yer alan şehir kameralarına kadar geniş bir yelpazede verilen hizmet vatandaşlar tarafından beğeniyle takip ediliyor.

10-02-2018 10:19:42

Teknolojik altyapısı ile Türkiye'nin en önde gelen belediyelerinden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği mobil uygulamasını günümüz ihtiyaçlarına göre geliştirerek vatandaşların hizmetine sundu. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen; IOS ve Android işletim sistemine sahip tabletler ve cep telefonlarını kapsayan güncelleme ile vatandaşlar günlük yaşam içerisinde hizmet alabilecekleri birçok yeniliğe ulaşabiliyor. Uygulama Apple Store ve Google Play Store’dan Denizli Büyükşehir Belediyesi adıyla indirilebiliyor. 

Otobüsüm nerede? 

Denizli Büyükşehir Belediyesi mobil uygulaması içerisinde Büyükşehir Belediyesi haberleri, duyuruları, adres bilgi sistemi, borç sorgulama, nöbetçi eczaneler, mezarlık bilgi sistemi, hava durumu, son depremler, şehir kameraları, çek&gönder iletişim ağı ve ulaşım modülleri bulunuyor. Adres Bilgi Sistemi ile Denizli'nin sokak sokak haritası görülürken, Ulaşım modülü ile de Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs hatlarında hizmet veren otobüslerin güzergahı, hareket saatleri ve nerede olduğu bilgileri yer alıyor.

Denizli Kayak Merkezi de dünyanın gözünde 

Uygulamada Denizli Büyükşehir Belediyesinin haber, duyuru ve ilanları da yer alırken, mobil cihazlara Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen haberler son dakika bildirimi olarak geliyor.  Güncellenen mobil uygulama ve www.denizli.bel.tr adresinde bulunan “Şehir kameraları” linkinden ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı milyonlarca liralık yatırım ile kentin 11 ayrı noktasındaki önemli noktaları şehir kameralarından takip edilebiliyor. Ege'nin en büyüğü olan Denizli Kayak Merkezi'nin de dahil edildiği "Şehir Kameraları" uygulaması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlenirken, dünyanın bir çok noktasından Denizli'nin izlendiği görülüyor.

"Akıllı Şehir Denizli"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların daha konforlu ve rahat bir yaşam sürdürmesi için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Güncellenen mobil uygulama ile bir çok kolaylığı vatandaşların cep telefonuna da taşıdıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyemiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran uygulamaları ile kısa süre önce de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Akıllı Şehir Uygulamaları ile ödüllendirildi. Trafik Yönetim Sistemi, Okul Yolu Projesi,Toplu Taşıma Denetim Sistemi gibi 23 ayrı akıllı şehir uygulamamız büyük takdir gördü. Bu çalışmalarla hedefimiz hemşehrilerimizin yaşam standartlarını daha da üst seviyeye çıkarmaktır" dedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi