Çocuklar eğlenceye doydu

Pamukkale Belediyesi’nin her hafta iki mahallede düzenlediği Çocuk Şenliği’nin son durağı Güzelköy ve Topraklık Mahalleleri oldu.  Şenliklerde çocuklar doyasıya eğlenirken Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale’nin mutlu çocuklar ve mutlu aileler kenti olması için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

10-09-2018 16:14:12

Pamukkale Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da mahallelerde çocuk şenlikleri düzenliyor.  Her hafta sonu 2 ayrı mahallede yapılan şenliklere çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Çocuk oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve çeşitli oyunların  oynandığı şenlikte çocuklara  Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikram ediliyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var”  etkinliğinin bu haftaki ilk durağı Güzelköy oldu. Mehmet Tunç İlkokulu bahçesinde kurulan şenliğe katılan çocuklar doyasıya eğlenirken, çocuklarını mutlu gören aileler de mutlu oldular.  Cumartesi akşamı ise şenlik Topraklık Mahallesi Ressam İbrahim Çallı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Farklı bir akşam geçirmenin keyfini süren çocuklar ve Pamukkaleli vatandaşlar, geç saatlere kadar eğlenme imkanı buldu. 

Şenliği katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocuklarla halat çekme oyununa katıldı, dondurma, limonata, pamuk şeker ikram etti. “Çocukların mutluluğu için çalışıyoruz” diyen Gürlesin, “Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için geçen yaz ve bu yaz çocuk şenlikleri düzenliyoruz. Bu hafta sonunda da Güzelköy ve Topraklık Mahallelerinde çocuklarımız eğlenceye doydu. Biz çocuklarımızın mutluluğu için özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Haber Merkezi

  
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi