DASKF Şemiklerspor’u ziyaret etti

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, Denizli futboluna büyük hizmetlerde bulunan Merhum Selim Berber anısına düzenlenen “1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi” açılışı törenine katılarak takımlara başarı diledi. Başkan Sarıkaya, ardından Şemiklerspor idmanını ziyaret ederek minik futbolcularla bir araya geldi.

02-07-2021 18:27:49

Başkanlığa geldikten sonra pandemi nedeniyle futboldan uzak kalan Denizli’de normalleşmeyle birlikte DASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya da ziyaretlerini sürdürüyor. Açılışı pazar günü yapılan ve Merhum Selim Berber anısına düzenlenen “1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi” açılışına katılan Başkan Sarıkaya’nın önceki günkü durağı ise Şemiklerspor oldu. DASKF Başkan Vekili Ömer Sarıkaya,  Başkan Yardımcıları İsmail Tolcu, Ahmet Yıldırım ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Karapınar ile birlikte idmanı ziyaret eden Başkan Sarıkaya, Kulüp Başkanı Sezai Sakin ve antrenörler Şaban Mergen ve Ali Bayar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kulüp faaliyetleri ve minik sporcuların son durumları hakkında da bilgi alan Başkan Sarıkaya ziyaret sonunda miniklerle fotoğraf çektirdi. 
Öte yandan DASKF yönetimi, bu sezon ilk kez yükseldiği Ampute Süper Ligi’ni 8’inci sırada tamamlayarak lige tutunmayı başaran Baltalı Grup Denizli takımını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tebrik etti. Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi