Denizli Kayak Merkezi dolup taşıyor

Beyaz cennet Pamukkale’nin ardından kentin ikinci beyaz cenneti olan Denizli Kayak Merkezi, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Kayak severlerin ilgisi ve kış sporları yapanlar en çok tercih ettikleri mekan olma yolunda ilerliyor.

07-01-2020 12:05:35

Denizli Kayak Merkezi kış sporları için en çok tercih edilen mekanlardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen tesis Türkiye'nin birçok kentinden gelen amatör ve profesyonel kayakçılar ile snowboard yapmak isteyenleri ağırladı. Hafta sonu açık havayı da fırsat bilerek karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyenlerle dolup taşan Denizli Kayak Merkezi, yeni başlayanlar, orta düzey ve iyi düzey kayakçılar için uygun pistleri ve mekanik tesisleriyle ziyaretçilerinden tam not aldı. Günü birlik tesisleriyle tüm ihtiyaçları karşılayacak kapasitede bulunan Ege'nin en büyük kayak merkezi olan ve topoğrafik yapısı ve karın dünyada sayılı yerlerde bulunan "kristal" özelliği ile kayak yapmak için büyük avantaj sağlıyor.  

  "Denizlimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcular da yetişecek" 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kayak sporunun artık Denizli'ye yabancı olmadığını belirterek, "Kış turizmi anlamında Denizlimize çok güzel bir tesis kazandırdık. Bu tesisimiz sadece şehrimize değil ülkemizin 4 bir yanından gelen ziyaretçilerimize de hizmet veriyor. Beyaz cennet Pamukkale'nin yanında Denizlimiz kış turizminde de adından söz ettiriyor. Burada kayak kursları da veriyoruz. İnşallah burada Denizlimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcular da yetişecek" dedi. İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi