Denizli kitaba koştu

Büyükşehir Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı, kitapseverlerin akınına uğradı. Fuara katılan ünlü yazarlar organizasyonun çok başarılı olduğunu belirtirken, Osman Zolan da yazarları ve fuara gelen vatandaşları yalnız bırakmadı. 

08-04-2019 14:53:01

3. Kitap Fuarı, kitapseverlerin akınına uğradı. Her gün binlerce vatandaşın akın ettiği fuarda onlarca yazar kitapseverlerle bir araya gelerek söyleşi ve imza günlerine katıldı. Ünlü yazarların imza günlerinde ve söyleşilerde kitapseverlerle bir araya geldiği Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’nda ünlü yazarlardan imza almak için uzun kuyruklar oluşurken, kitaplarını okurları için imzalayan ünlü yazarlar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarı özellikle hafta sonunda  şölen havasında geçti.

Fuara katılan ünlü oyuncu, yazar Ercan Kesal, Denizli’de bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet içerisinde olduğunu dile getirerek, organizasyona emek veren herkese teşekkür etti. Kesal, “ İstanbul ile yarışacak yoğunlukta ve yetkinlikte bir fuarla karşılaştım. Yolunuz açık olsun” diye konuştu. Son yılların en çok okunan yazarlarından olan Ahmet Ümit ise, Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ederek, böyle bir organizasyonun uzun yıllar devam etmesi gerektiğini ifade etti. 

İlk Kitap Fuarı’nın da onur konuğu olan Denizlili yazar Hasan Ali Toptaş ise, ilk yıl fuarın çok yoğun ve canlı geçtiğini ifade ederek, bu sene de aynı ilginin artarak süreceğine inandığını kaydetti.  Yazarlardan Alişan Kapaklıkaya, fuara sadece Denizli’den değil, ilçelerden ve çevre illerden de yoğun bir katılımla ziyaretçi geldiğini belirterek, emek verenlere teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da fuarı ikinci gününde ziyaret edenler arasındaydı. Başkan Osman Zolan, başta fuarın onur yazarı Gürbüz Azak, Kemal Yalçın’ın imza günü programını takip ederek, başarı dileklerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yoğun ilgi gören kitap fuarını başlatmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Yüzlerce yayınevi ve yazarımız fuarda hemşehrilerimizle buluşuyor. Çevre illerden de çok sayıda ziyaretçimiz var. Yazarlarımız, şairlerimiz imza günlerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Bu yıl da dolu dolu bir kitap fuarı geçiyor. Ben tüm vatandaşlarımızı mutlaka fuarımıza giderek kitapla buluşmasını öneriyorum" dedi. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi