6 Ağustos 2022 Cumartesi

Denizli, Kitap Fuarı’nı çok sevdi

Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'na katılan kitapseverler, fuar anı defterine Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleriyle buluşturan dev organizasyon için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. 

07-04-2018 15:03:37

Denizli'de kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarına açıldığı ilk günden beri yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, fuar özel anı defterine Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleriyle buluşturan dev organizasyon için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) düzenlenen fuar 7'den 70'e on binlerce kitapseveri konuk etmeye devam ediyor. Denizli ve çevre illerden de yoğun ilgi gören Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı anı defterine duygularını paylaşan kitapseverler, gerçekleştirilen organizasyondan oldukça memnun olduklarını dile getiriyor. 

Büyük bir başarı 

Fuar anı defterine düşüncelerini yazan Cansu İrem Hasyılmaz, “Buraya bir şair, ya da yazar olarak yazmasam da bir okuyucu gözüyle yazıyorum ve bu fuarı düzenleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ederim" dedi. Recep Başer ise, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, yıllardır özlemini duyduğumuz kitap fuarı hayalimizi iki yıldır büyük bir başarı ve özveriyle gerçekleştiriyorsunuz. Kitap fuarımızda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Edebiyat alanındaki yaptığınız tüm çalışmaları heyecanla takip ediyor, hiç durmadan devamını diliyoruz” diye düşüncelerini paylaştı. 

"Hayalimde yazar olmak var" 

6. sınıf öğrencisi Ceylin Er de fuar anı defterine duygularını paylaşanlardan. Ceylin Er, “Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Kitap fuarını çok beğendim” dedi. Babası Mustafa Er ise, “Fuar çok güzel, okumak çok güzel. Elinize, yüreğinize, emeğinize teşekkürler” şeklinde anı defterine not düştü. Kendisini yazar adayı olarak tanımlayan Elif Sönmez ise, düşüncelerini şöyle paylaştı; “Denizli Büyükşehir Belediyesine ilk önce çok teşekkür ederim. Fuarımız inşallah böyle devam eder. Benim de hayalimde yazar olmak var. Tabi ki bu hayalimin gerçekleşmesi için çok kitap okumam gerekiyor. Sizin sayenizde de bunu gerçekleştiriyorum, teşekkürler”  

8 Nisan son gün 

Fuar 8 Nisan 2018'e kadar açık kalacak. Birbirinden değerli isimleri ağırlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’na hafta sonunda Sinan Yağmur, Yavuz Bahadıroğlu, Yalçın Akdoğan, Abdurrahman Dilipak, Mehmet Ali Bulut ve pek çok değerli yazar katılacak. Fuar ayrıntılı programına www.denizlikitapfuari.org adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi