3 Ağustos 2022 Çarşamba

Denizli’ye ünlü sanatçılar akın edecek

Denizli’ye Kasım ve Aralık ayında adeta yıldız yağmuru yaşanacak. Çağın Organizasyonun üstlendiği etkinliklerde ünlü sanatçılar Gökhan Türkmen, Berkay, Teoman, Koray Avcı ve Tan Taşçı Denizlili sevenleriyle buluşacak, kente müzik şöleni yaşatacaklar.

14-10-2020 12:12:57
Denizli’de Kasım ve Aralık ayında gerçekleşecek konserler belli oldu. Çağın Organizasyonun üstlendiği etkinliklerde Denizlili hayranlarıyla ilk olarak ünlü sanatçı Teoman buluşacak. 25 ve 26 kasım tarihlerinde saat 21.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, sahne alacak. 27 ve 28 Kasım’da ise Türk Pop Müziğini ünlü ismi Tan Taşçı, saat 21.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde sevenleriyle buluşacak. Aralık ayında da Denizli müzik dolu bir ay geçirecek. Ünlü pop müziği sanatçısı Gökhan Türkmen, 4-5 Aralık tarihinde Denizli’ye müzik ziyafeti çekecek. Sanatçı, saat 21.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde hayranlarıyla müzik dolu bir gecede bir araya gelecek. Ardından ise 12-13 Aralık tarihlerinde ünlü sanatçı Berkay, Denizli’de sahne alacak. Saat 21.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde sanatçı, en güzel eserlerini Denizli için söyleyecek. Söz yazarı, bestekar, müzisyen ve şarkı yorumcusu olan Koray Avcı ise, Denizlili sevenleriyle 18-19 Aralık günleri saat 21.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde buluşacak. Biletler ise, www.passo.com.tr’den alınabilecek.
“Konserler korona tedbirleriyle gerçekleşecek”
Organizatör Ahmet Çağın, pandemi süreci nedeniyle konserlerin koronaviras tedbirlerine uygun olarak gerçekleşeceğini belirterek şunları söyledi, “Denizli, Çağın Organizasyon farkıyla hem Kasım hem de Aralık ayında 5 ünlü sanatçıyı ağırlayacak. Konserler koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleşecek. Müzik severler salona HES kodu kontrolü, maskeli ve ateş ölçümü sonrası alınacak. Koltuklar ise bir dolu bir boş olacak yani salonun yarısı kadar izleyici alınacak. Sosyal mesafe korunacak. Bu nedenle ünlü sanatçıların konserlerine katılmak isteyenler yarı salon nedeniyle biletlerini, tüm bu süreç doğrultusunda önceden almaları önemlidir” dedi. Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi