28 Temmuz 2022 Perşembe

En ciddisi Kayseri

Sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega için en ciddi teklifi Kayserispor’un yaptığı öğrenildi.

09-07-2021 16:00:00

2020-2021 sezonunda yeşil siyahlı formayla attığı gollerle takımı ayakta tutmaya çalışan Hugo Rodallega için hem Süper Lig kulüpleri hem de TFF 1. Lig ekipleri sıraya girdi. Ülkesi Kolombiya’dan da teklifler alan 35 yaşındaki golcü ise transferinde şimdilik acele etmiyor. Son olarak adı Samsunspor ve Ankaragücü ile anılan Rodallega için en ciddi teklifi Kayserispor’un yaptığı ifade edildi. Yeni sezonda daha üst sıraları hedefleyen Kayserispor’un bu transfer için kesenin ağzını açtığı ve kısa sürede netleştirmek istediği öğrenildi. 
Samsun’dan rest
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise, Rodallega konusunda son kez konuştu. Kayserispor'a transferi ciddiyetini koruyan Rodallega için Samsunspor'dan rest gecikmedi. Özellikle taraftarların alınması konusunda kendisine sosyal medya üzerinden mesajlar yolladığını söyleyen Başkan Yıldırım, katıldığı bir radyo programında yıldız isimin menajerlerine geçen yıldan çok kızgın olduğunu ifade etti. Rodallega konusuna değinen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Lütfen kimse bana Rodallega için yazmasın. Geçen seneden menajerlerine kızgınım. Geçen yıl 1 buçuk milyondan başlayıp 800 bin Euro’ya kadar inenler, bugün 600 bin Euro çekiyor. Samsunspor’un böyle bir parası yok. Gelir 200 bin Euro’yu kabul ederse oynar" dedi.  Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi