Eşsiz defilenin galası bu akşam

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) projesi olan dijital platform defilesi bu akşam saat 18.00’de Laodikya Antik Kenti’nde düzenlenecek gala gecesi ile başlayacak. Çok sayıda iş insanı ve cemiyet hayatından kişilerin katılacağı organizasyonda Denizli protokolü de yer alacak. Gecenin sunuculuğunu ünlü isim Burcu Esmersoy üstlenecek.

22-10-2021 10:12:58

Bu yıl 5. sezonu için hazırlıklara başlayan,  DETGİS ve Denizli’nin markası ‘’Denizli Fashion Week’’ (DFW) dijital platformda unutulmayacak bir programa imza atmaya hazırlanıyor. Bir yılı aşkın süredir yaşanan pandemi süreci ile birlikte, moda sektörünün sunumlarını dijital platformlara taşıması, tanıtımı yapılacak marka ile birlikte, yerel ve kültürel değerlerinde ön plana çıkarak tanıtımda yer almasına vesile oldu. Başta ülkemiz, yerel de ise Denizli’nin turistik ve tarihi zenginliğinin de ekrana yansıyacağı, defile alanları ve ara tanıtımları ile kendinden söz ettirecek DFW 5. Sezonu tüm sosyal medya platformlarından yapılacak güçlü yayınlarıyla izleyicisine ulaşacak.
Canlı müzik performansları da olacak
Eylül ayı içerisinde, 12 firmanın ve markanın katılımı ile Laodikya, Hierapolis ve Pamukkale’de çekimleri tamamlanan defileler bu akşam Laodikya Antik şehrinin büyülü atmosferinde ilk gösterimine çıkacak. Gecenin sunumlarını Burcu Esmersoy’un üstleneceği, Denizli ve İstanbul’dan protokol, iş insanları ve cemiyet hayatından birçok değerli konuğun davet edildiği programda moda filmleri ile birlikte canlı müzik performansları da sahne alacak. DETGİS’in büyük özveri ve istekle hazırlandığı, gelecek yıllarda daha geniş kitlelere ulaşarak, uluslararası platformlara taşımaya hedeflediği ‘’Denizli Fashion Week - Digital’’ programı ‘’Gala Gecesi’’ Denizlilileri bekliyor olacak. Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi