Gökyüzünde nikah kıydı

Balon turizmi konusunda önemli çalışmalar yapılan Pamukkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahında ilginç bir nikah kıyıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yerden 1600 metre yüksekte Ecem Şare ve Gökhan Ekbiç çiftinin evlilik akdini gerçekleştirdi. 

30-10-2019 18:33:34

UNESCO Miras Listesi’nin en önemli markası olan Pamukkale renkli bir nikah törenine sahne oldu. En büyük hayalleri Pamukkale semalarında balonda evlenmek olan Ecem Şare ve Gökhan Ekbiç çiftinin bu isteklerini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki kırmadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı günün ilk ışıklarında Beyaz Cennet Pamukkale’nin yanı başındaki balon kalkış alanında genç çift ve Başkan Örki balona binerek yerden 1600 metre yükseğe çıktı.  

Genç çiftin heyecanı gözlerinden okunurken, Başkan Örki’nin gerçekleştirdiği nikah akdinde, Başkan Yardımcılarından Ayhan Soyfidan ve Gamze Sevgi de nikah şahidi oldu. Başkan Örki sıra dışı törenin ardından genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve nikah cüzdanını gelin Ecem Şare’ye takdim etti. 

Hayallerini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin destekleriyle gerçekleştirdiklerini söyleyengelin Ecem Şare, “Cumhuriyet Bayramı’nda özellikle Pamukkale’de ve balonda nikahımızı yapmak istedik.  gerçekleştirmek istedik. Başkanımız da bizi kırmadı. Her şey çok güzeldi dedi. Damat Gökhan Ekbiç ise çifte bayram yaşadıklarını belirtti.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi