Gürlesin, bir yılda 1.516 kişiyi dinledi

Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ birinci yılını tamamladı. Başkan Gürlesin, “Bir yılı aşkın süredir vatandaşlarımızın derdine çözüm olmak amacıyla başlattığımız halk günlerimize bugüne kadar 1516 kişi katıldı” dedi.

02-04-2018 17:55:41

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de bir yıldır düzenlenen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ne katılım sağlayan vatandaş sayısı 1.516 kişiye ulaştı. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 yılının ilk aylarından bu yana her ayın ilk pazartesi günü düzenledikleri halk günlerine, her geçen ay daha yoğun katılım olduğunu söyledi. Gürlesin, “68 mahallemizin tamamında yaşayan tüm vatandaşlarımızı çeşitli duyuru kanallarıyla halk günlerimize davet ediyoruz. Ulaşamadığımız hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne katılan vatandaşlar halk günlerinden memnun olduklarını ifade ederek, uygulamanın devam etmesini istedi. Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine gerçekleştirdiği hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Cennet Bulut ve Cemal Aydın daha eski yıllarda belediyedeki makam sahiplerine ulaşmanın çok zor olduğunu, şimdi halk günleri sayesinde direkt belediye başkanı ile görüşerek sorunlara çözüm bulduklarını söyledi. Bulut ve Aydın, halk günleri için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. 
Haber Merkezi


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi