Gürlesin, Şehit Uygun’u unutmadı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mustafa Uygun’un 2016 yılında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde devriye gezerken şehit edilmesinin 3. yıl dönümünde düzenlenen pilav hayrına katıldı. 

20-02-2019 19:15:45

Hatay'ın Yayladağı ilçesi Suriye sınırında 15 Şubat 2016’da insan kaçakçılarına müdahale ederken şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Uygun unutulmadı. Bıçaklanarak şehit edilen Mustafa Uygun'un şehadete ulaşmasının 3. yıl dönümünde hayır yemeği düzenlendi. Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un adı verilen Pamukkale Mahallesi’ndeki okulun bahçesindeki hayır yemeğine Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de katıldı.

Pamukkaleli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürlesin, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un babası Cevdet Uygun’a da bir kez daha baş sağlığı diledi. Vatandaşlara pilav ikram eden Başkan Gürlesin, kahramanların canları pahasına vatan için mücadele ettiğini belirterek, “Pamukkalemizin şehitlerinden olan Mustafa Uygun kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve Türk milletine başsağlığı dilerim. Acılı ailemizin yayında olmak istedik. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi