Hırsızları mağaza personeli yakaladı

Denizli’de müşteri gibi girdikleri kozmetik mağazasından hırsızlık yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu karı koca, personel tarafından suçüstü yakalandı. İşledikleri suç saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan karı kocanın çantasından aynı gün içerisinde farklı mağazalardan çaldıkları 10 bin TL'lik kozmetik malzemesi çıktı.

26-02-2021 09:58:55

 Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu Mustafa S. ile eşi Nısrin S., kozmetik mağazasına ürün almak bahanesiyle ellerindeki çantayla girdi. Etrafı kontrol eden iki şüpheli ürünleri inceleyerek gezmeye başladı. 
Kimsenin olmadığı anlarda Mustafa S. etrafı kontrol ederken Nısrin S. ise gözüne kestirdiği ürünleri tek tek alarak çantasına koydu. Şüpheliler bir süre istedikleri ürünleri aldıktan sonra dikkat çekmemek amaçlı kasaya yönelerek bazı malzemeleri sordu. O anda kasiyer iki kişinin hareketlerinden şüphelenirken beklemelerini istedi. Şüpheliler bunu üzerine harekete geçti ve mağazadan çıkmaya çalıştı. 
Diğer çalışanların ikazı üzerine hırsızlar çağırılarak dükkan getirildi. Çalışanların çantayı açmalarını istemesi üzerin açmamakla ısrar eden Nısrin S. ve Mustafa S. dışarı çıkmak isterken aralarında arbede çıktı. O sıra da 112 Acil Çağrı Merkezini arayan çalışanlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu.  
Diğer dükkanlardan da hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı 
Bölgeye gelen ekipler şüpheli karı koca, çantalarını açtırdıklarında birçok ürünle karşılaştı. Mağaza çalışanları çantadan teker teker malzemeleri çıkarırken kendi ürünleri aldı. Şüphelilerin daha öncesinde ise diğer mağazalardan hırsızlık yaparak eşyaları topladıkları öğrenildi. Ürünlerin yaklaşık değerinin 10 bin TL olduğu belirtilirken şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Hırsızların ürünleri çalma ve çalışanlarla tartışma anları ise mağazanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı.  İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi