6 Ağustos 2022 Cumartesi

Horoz golcüsüyle güldü

Haftasonu Eyüpspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden moralli Horoz, sahasında konuk ettiği Adanaspor'u Ömer Şişmanoğlu'nun iki golü ile 2-0 devirdi.

16-09-2021 10:59:28

TFF 1. Lig'de yaptığı transferlerle futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başaran ve bambaşka bir çehreye bürünen Denizlispor, sahasında Adanaspor'u konuk etti. Mücadeleye istediği gibi başlayamayan yeşil siyahlılar kalesinde önemli pozisyonlar görse de rakibe gol şansı tanımadı. 32'nci dakikada gelişen atakta Ömer takımını öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra Denizlispor farkı ikiye çıkardı. Ömer Şişmanoğlu kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve ilk yarının skorunu tayin etti. 
İkinci yarının başında daha çok savunmada kalan temsilcimiz Adanspor'un ataklarını başarıyla savuşturdu. Önemli pozisyonlar da bulan Denizlispor özellikle Mustafa Çeçenoğlu ile önemli fırsatlardan yararlanamadı. 90 dakika 2-0 Denizlispor üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından Denizlispor ligde üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 6'ya yükseltti ve haftasonu oynayacağı Altınordu deplasmanı öncesi moral buldu.
Maçtan dakikalar
Dk.17 Sol kanattan gelişen atakta Ozegovic'in vuruşunu Stackhowiak çeldi. İkinci vuruşu yapan Ahmethan istediği vuruşu yapamadı.
Dk.21 Celil'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Stackhowiak son anda topu kornere çeldi.
Dk.29 Sağ kanattan Mustafa'nın ortasını top Ömer'e gelmeden önce kaleci Burak kontrol etti.
Dk.30 Sağ kanattan gelişen atakta Ozegovic'in içeri çevirmek istediği topu Denizlispor savunması kornere çeldi.
Dk.32 Gökhan sol kanattan içeri kat etti. İçeriye düzgün bir orta yapan futbolcunun asistini gole çeviren Ömer topu filelerle buluşturdu. 1-0
Dk.35 Özer ceza sahası içindeki Aissati'ye topu aktardı. Aissati'nin kale alanına sağ kanattan yerden gönderdiği topa dokunan Ömer meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-0
Dk.48 Sol kanattan yapılan ortada Ahmethan'ın sert şutu savunmadan döndü.
Dk.54 Rüştü'nün ceza sahasına gönderdiği pasta müsait pozisyonda vuran Bruns'un şutu az farkla üstten auta gitti.
Dk.62 Ceza sahası dışında topu alan Djedje sağ kanattan rakiplerini geçerek içeri kat etti. Ortaya çevirdiği topu kaleci Burak kornere çeldi.
Dk.81 Sağ kanattan hafif çapraz pozisyonda Ahmethan'ın şutu yandan auta gitti.
Dk.83 Sol kanattan Gökhan'ın ortasına yakın mesafeden vuran Mustafa kaleci Burak'ı geçemedi.
Dk.88 Sağ kanatta uygun pozisyonda topla buluşan Mustafa'nın şutu yandan auta gitti.
Dk.90 Serdar'ın serbest vuruşu az farkla yandan auta gitti. Serhat KÖSE

 

STAD: Atatürk HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay, Cemal Alpay, Özcan Sultanoğlu DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Mustafa, Özer, Oğuz Yılmaz, Aissati(Dk.78 Okan), Schwechlen, Gökhan, Darri(Dk.86 İlhan), Muhammed, Ömer(Dk.77 Muğdat), Djedje(Dk.64 Onazi) ADANASPOR: Burak, Celil, Ozegovic, Donkor(Dk.46 Fıratcan), Bruns(Dk.90 Cem), Evren(Dk.57 Serdar), Rüştü, Uğurcan, Roche, İsmail(Dk.77 Innocent), Ahmethan GOLLER: Dk.32, 35 Ömer (Denizlispor) SARI KARTLAR: Dk.34 Celil, Dk.55 Roche, Dk.73 Bruns, Dk.82 Ahmethan (Adanaspor), Dk.64 Ömer, Dk.90 Mustafa, İlhan (Denizlispor)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi