6 Ağustos 2022 Cumartesi

Horoz, Timsah avında

Fatih Tekke’nin göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen, kupada da tur atlayan Altaş Denizlispor, yarın saat 19.00’da Bursaspor’u konuk edecek. Onur Kalabaş’ın yöneteceği mücadele başlama saatinden itibaren Bein Sports Max HD 1 ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

04-12-2021 13:45:26
TFF 1. Lig’de Fatih Tekke yönetiminde önce iç sahada Keçiörengücü’nü mağlup eden ardından zorlu İstanbulspor deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran yeşili siyahlılar, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda da Ağrı 1970 Spor’u 3-0 mağlup ederek tur atlamayı başardı. Morallerin yerinde olduğu Horoz, yarın akşam saat 19.00’da Bursaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını bugün tesislerde yapacağı son antrenmanla tamamlayacak olan Altaş Denizlispor, ardından tesislerde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Fatih Tekke, Bursaspor’un çok önemli bir rakip ve güçlü bir kadroya sahip olduğunu, ancak sahalarında oynayacak oldukları bu kritik karşılaşmadan mutlak suretle üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
11 yıl sonra ilk buluşma
Altaş Denizlispor, Bursaspor’la en son 22 Mart 2010 yılında karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Bursaspor 2-1 kazanmayı başardı. Yeşil siyahlılar rakibi ile oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet alamazken, rakibine en son 2008 yılında Denizli Atatürk Stadı’nda oynadığı karşılaşmada 4-3’lük skorla üstünlük kurmuştu. Denizlispor’un o dönem gollerini Lietava (2), Fatih Yiğen ve Selahattin Kınalı kaydetmişti.
Serhat KÖSE
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi