Kent Konseyi’nden kadınlara girişimcilik eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen kadınlar için girişimcilik eğitimleri başladı.

23-11-2017 19:03:59

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimi kapsamında kendi işini kurmak isteyen kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin açılış programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Torbalı ve kursiyerler katıldı. 

"KADINLAR BİR İŞİ İSTERSE ONU BAŞARIR"

Girişimcinin iş kurmak amacıyla zihnindeki hedefleri hayata geçirmek için adım atan kişi olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Sizler de böyle bir karar verdiğiniz için buradasınız. Umarım bu çabanızın karşılığını alırsınız. Kadınlar bir işi isterse başarır. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi olarak yeni bir projeyi hayata geçirecek olursak öncelikle kadınlarımızı hedef kitle olarak seçiyoruz. Çünkü kadınlar her zaman yeniliklere daha açık. İnşallah bu çalışmamız güzelliklere vesile olur” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Eğitim salonunda düzenlenen girişimcilik eğitimi kapsamında Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Torbalı tarafından 30 girişimci kadına eğitim verilecek. 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi