3 Ağustos 2022 Çarşamba

KÜÇÜK MUHAMMET SEVİNÇTEN UÇTU

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün Sarayköy’de pazar kurulan Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle gerçekleştiremediği ziyaretlerini, Pazartesi günü yaparak ilçede yaşayan engelli vatandaşlara ve ailelerine konuk oldu.

06-12-2016 11:12:25

Eşi Esin Özbaş’ın da katıldığı ziyaretlerde engelli vatandaşlarla ve aileleri ile sohbet eden Başkan Özbaş, “Sürekli temas halinde olduğumuz, sık sık bir araya geldiğimiz engelli kardeşlerimizi ve ailelerini bu özel günde de ziyaret etmek istedik. Aslında ziyaretlerimizi cumartesi günü yapacaktık. Ancak bilindiği üzere Cumartesi günleri ilçemizde pazar kuruluyor. Ailelerimizin hem alışverişlerini hem de hafta sonu istirahatlarını rahat bir şekilde yapmaları amacıyla ziyaretlerimizi bugün gerçekleştirdik. Ben bu ziyaretleri yaparken buraya belediye başkanı olarak değil onların bir kardeşi, abisi ailelerinin de bir evladı olarak geliyorum. Onların yaşama sevinci, azmi ve sıcacık yürekleri bizlere çok önemli bir yol gösterici oluyor. Yaptığımız her projede, her yatırımda önceliğimiz engelli kardeşlerimiz oluyor. İnşallah onların bu önceliği hiçbir zaman bitmeyecek. Elimizden geldiği kadar onların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmaya ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Rabbim bu güzel yürekli kardeşlerime ve vefakâr ailelerine hayırlı ömürler nasip etsin inşallah” dedi.

 

Başkan Özbaş’ın küçük Muhammet’i ve ailesini ziyareti esnasında yaşananlar ise herkesin yüzünü güldüren anlara sahne oldu. Muhammet’in arabalara olan sevgisini bilen Başkan Özbaş ilk olarak uzaktan kumandalı bir araba hediye ederken daha sonra ise makam arabasına bindirdiği Muhammet ile birlikte küçük bir şehir turu attı. Bizzat Başkan Özbaş’ın kullandığı araçla gezen Muhammet’in mutluluğu ise görülmeye değerdi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi