3 Ağustos 2022 Çarşamba

LGS hazırlık kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanındaki faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçe sınırları içerisinde eğitim gören 7. sınıf öğrencileri için Matematik ve Fen Bilimleri dersleri verilecek.

22-10-2020 11:14:13
Sümer ve Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde verilecek kurslara başvurmak isteyen öğrencilerin, 31 Ekim Cumartesi gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kurslardan yararlanmak isteyen öğrenciler https://www.merkezefendi.bel.tr/lgs-hazirlik-kursu/ adresinden veya 444 8 662 numaralı hattan başvuru yapabilecek. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılacak olan kurslara sınırlı sayıda kayıt alınacak.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitime olan desteklerinin her zaman süreceğini söyledi. Başkan Doğan, “Öğrencilerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Merkezefendi Belediyesi olarak bu anlayış ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. 7.sınıf öğrencilerimiz için matematik ve fen bilimleri kursu vereceğiz. Sümer ve Sevindik Mahallelerimize kazandırmış olduğumuz Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde vereceğimiz kurslarımızı Pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştireceğiz. Eğitime olan desteklerimiz her zaman sürecek” diye konuştu.
Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi