Mekik puanı söktü aldı!

Son 8 maçında mağlup olmayan ve bu seriyle Bayrampaşa deplasmanına çıkan Kızılcabölükspor, 2-0 geriye düştüğü maçta İstanbul temsilcisi ile Anıl Yıldırım ve Mehmet Şerifoğlu(pen.)’nun golleri ile 2-2 berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

17-01-2022 10:15:33

TFF 3. Lig 2. Grup’ta üst sıralara tırmanma hedefinde olan temsilcimiz Kızılcabölükspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında İstanbul’da Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Çetin Emeç Stadyumu’nda oynanan maça istediği gibi başlayamayan ve rakibinin yoğun baskısına maruz kalan sarı kırmızılılar, ilk yarının son anları oynanırken 41’inci dakikada Ahmet Bahçıvan’ın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. İlk yarıda kaleye isabetli şutu dahi bulunmayan temsilcimiz her şeye rağmen soyunma odasına 1-0’lık skorla giderek ikinci yarıya umut taşıdı. 
Amaç Ulaş kalesinde devleşti
İkinci yarıda ise ilk yarıya nazaran biraz daha derli toplu oynamaya başlayan Hasan Şermet’in öğrencileri, gol ararken kalesinde ikinci golü gördü. Rakip Bayrampaşaspor, 48’inci dakikada İsmail Çavuşluk’un attığı golle farkı ikiye çıkardı. Mekik, yediği bu gole çabuk karşılık verdi ve 50’nci dakikada Anıl Yıldırım’la farkı 1’e indirdi. Rakip Bayrampaşaspor skorda önde olmasına rağmen kalemizde baskı kurmayı sürdürdü. İkinci 45 dakikada kalemize tam 7 isabetli şut gönderen İstanbul ekibinin şutlarında kaleci Amaç Ulaş Bayram oldukça başarılı bir performans gösterdi. İkinci yarının başında yediği gol dışında hata yapmayan Amaç, Bayrampaşa hücumcularını adeta çılgına çevirdi. Temsilcimiz gol arayan rakibi karşısında 86’ncı dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet Şerifoğlu usta işi bir vuruşla skora denge getirdi ve karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Alınan bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Kızılcabölükspor, puanını 18 yaptı ve düşme hattının üzerinde yer almayı sürdürdü. Rakip Bayrampaşaspor ise 22 puanla haftayı temsilcimizin 2 sıra ve 4 puan üstünde tamamladı.  Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi