28 Temmuz 2022 Perşembe

Merkezefendi’de halk oyunları kurslarına yoğun ilgi

Merkezefendi Belediyesi’nin, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlediği ücretsiz halk oyunları kursu yoğun ilgi görüyor.

25-07-2018 17:43:02

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal projeleri kapsamında hayata geçirilen  halk oyunları kursuna ilçede ikamet eden vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi salı, çarşamba ve perşembe günleri, saat 14.00 ile 17.00 arasında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda yapılan halk oyunları kursunda yaklaşık 100 kursiyer eğitim alıyor. Kursta Harmandalı, Cemilem, Kerimoğlu, Tavas Zeybeği ve Denizli yöresine ait halk oyunlarının  eğitimi veriliyor. Deneyimli hocalar tarafından verilen kurslarda vatandaşlar hem halk oyunlarını öğreniyor,  hem de keyifli anlar geçiriyor.

Halk oyunları kursuna katılan Aygün Akın Çelikoğlu, “Haftanın üç günü buradayız. Arkadaşımla beraber zevkle geliyoruz ve mutluyuz” ifadelerini kullanırken, bir başka kursiyer Mustafa Kılevli ise, “Merkezefendi Belediyemizin bize sunmuş olduğu bu hizmetten çok çok memnunum. Öğretmenimiz bize sabırla halk oyunlarını öğretiyor. Kurs arkadaşlarımız ile de uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu bizim için bir sosyal etkinlik. Zamanımızı değerlendiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Halk oyunları kursuna katılan minik kursiyerler de, “Burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Hocamız da çok sıcakkanlı, ona da teşekkür ederiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi