27 Temmuz 2022 Çarşamba

Merkezefendi’den ilk iftar

Merkezefendi Belediyesi  mahalle iftarlarının ilkini  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,masaları dolaşarak vatandaşla selamlaştı. 

16-05-2019 15:31:38

Merkezefendi Belediyesi’nin mahallelerde kuracak olduğu iftar sofralarının ilki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kuruldu. İftar programına CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ile eski Denizli Belediye Başkanı Ali Marım da katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sokak boyunca kurulan iftar sofrasını  dolaşarak vatandaşla selamlaştı. İftar sonrasında konuşan Başkan Doğan, “Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarımız devam edecek. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizin bizim gönlümüzdeki yeri apayrıdır. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi olarak ilk iftarımızı burada yapıyoruz. Bu iftarımızla birlikte, hizmetlerimize ilk bu mahallemizle başlayacağız” dedi. 

Doğan, geçen 5 yıllık dönemde sıkıntılar yaşandığını, bunları çözeceklerini belirterek, “31 Mart seçimlerinden önce sizlerle defalarca mahallemizin dertlerini oturup konuştuk. Henüz yapılmayan kaldırımlarımız ve yollarımız var. Bunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Okullarımızda güvenlik anlamında bazı sorunlarımız var bunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Şunu lütfen unutmayın, beş yılda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne gelmeyen hizmet inşallah bu yeni dönemde gelecek” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi