30 Temmuz 2022 Cumartesi

Merkezefendi’nin bütçesi 200 milyon lira

Merkezefendi Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi mecliste yapılan görüşmeler sonunda 200 milyon lira olarak oy çokluğu ile kabul edildi. 

04-10-2019 15:00:05

Merkezefendi Belediye Meclisi, ekim ayının ikinci toplantısını Şeniz Doğan’ın başkanlığında yaptı.  10 maddeden oluşan meclis gündeminde Merkezefendi Belediyesi’nin 2020 yılı gider bütçe tasarısı maddesi de yer aldı. Oylama sunulan bütçe tasarısı AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerinin ret  oyuna karşılık, Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla  kabul edildi. Oy çokluğu ile kabul edilen bütçe tasarısına göre Merkezefendi Belediyesi’nin 2020 yılı gider bütçesi 200 milyon lira olarak belirlendi. 

2020 yılı bütçesinin hayırlı olmasını temenni eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Toplantıya katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. 2020 bütçemizin Merkezefendimize, Denizlimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mecliste görüşülen bir başka madde ise Merkezefendi Belediyesi 2020 yılı ücret tarifeleriydi. Buna göre Merkezefendi Kültür Merkez ve Nikah Sarayı salon kiralama ücretlerinde yüzde 40 ve üzeri sağlık raporu olan vatandaşlara, şehit yakınlarına ve gazilere kolaylık sağlanarak, salon kiralama bedeli 1 Lira olarak belirlendi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi