MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜ OYALAYIP, HASILATINI ÇALDILAR

Denizli\'de şehir içi toplu ulaşım aracına bilerek çarpan üç kişi, kazanın ardından araçtan inen şoförün hasılatını çaldı. Hırsızlık anı, minibüsün kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

05-12-2016 11:43:57
Olay, geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Göveçlik Mahallesi’ne yolcu taşıyan 20 M 0764 plakalı minibüse, bir otomobil arkadan yavaş bir şekilde çarparak şoförün araçtan inmesini sağladı. Minibüs şoförü Mesut Ergün\'ün (44) araçtan inmesini fırsat bilen hırsızlardan ikisi gözcülük yaparken, diğeri direksiyonun üzerinde bulunan paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. Olay, minibüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olayı anlatan ve daha önce böyle bir hırsızlık olayına şahit olmadığını söyleyen şoför Ergün, şaşkınlığını gizleyemedi. Ergün, \'Akşam 7 sularında arabama arkadan çarptılar, geldiler ben ona bakarken önünden paraları çaldılar yaklaşık 270 lira hasılat vardı. Bir kişi arabaya çarptı biz ona inip bakarken arkasından dolaştılar bir kişi bir gözcülük yaptı birisi de önündeki paraları aldı. Trafik de yoğundu zaten ben de yorgundum. Duraklarda soyulan araçlar oldu ama böylesini ilk kez gördüm\' dedi. Eşkalleri tespit edilen hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. (İHA)
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi