25 Temmuz 2022 Pazartesi

“Ne varsa genç oyuncularda var”

Süper amatör lig takımlarından Çal Belediyespor, alt yapıya önem vermeye devam ediyor. Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, Çal Belediyespor, alt yapıya büyük hamleler yaparak geleceğin takımını kurmaya devam edeceklerini ve daha güçlü bir Çal Belediyespor olarak döneceklerini söyledi.

02-04-2021 19:05:46

Alt yapıların bir takımın can simidi olduğunu ve her takımın alt yapılara önem vermeleri gerektiğini söyleyen Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, bu sene alt yapılarda ki faaliyetlerinin devam edeceğini ve alt yapılarda ki yetenekli gençleri kazanarak Çal Belediyespor formasını kendilerine vereceklerini dile getirdi. Siyah beyazlı takımın Başkanı Adnan Tatar” Maçların oynanması gelecek sezona kaldı. 
Bu boşluktan faydalanarak alt yapılara büyük önem vereceğiz. Biz kurulduğumuz yıldan bu yana alt yapıya önem veren bir takımız ve bu süreç kendimizi geliştirerek devam edecek. Şuan alt yapılarda ki çalışmalarımız sürüyor. Bunu daha da fazlalaştırarak genç oyuncuların önünü açacağız. Çal Belediyespor her zaman alt yapılardan yetenekli futbolcuları kazandırmaya devam etmiştir ve bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Ne varsa genç oyuncularda var” dedi.  Orhan MIKIROĞLU

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi