6 Ağustos 2022 Cumartesi

Örki görevi devraldı

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de 31 Mart’ta yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen AK Parti adayı Avni Örki mazbatasını alarak görevi devraldı.

05-04-2019 15:11:01

Yerel seçimlerde Pamukkale’de 728 sandıkta 241 bin 352 seçmen sandık başına gitti. AK Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, 100 bin 83 oy ve yüzde 50.2’lik oranla seçimin galibi oldu.  İlçe Seçim Kurulu, Pamukkale Belediyesi’nin yeni başkanı Avni Örki’nin mazbatasını törenle teslim etti. Örki, mazbatasını aldıktan sonra Pamukkale Belediyesi’ne gelerek görevini devraldı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’de bulunan ana hizmet binasına gelen Avni Örki’yi, Başkan Hüseyin Gürlesin ve yardımcıları ile belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları karşıladı. Devir teslim töreninde konuşan Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 yıl önce aldığı emaneti AK Partili bir isme devretmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek,  “5 yıl boyunca Pamukkale’ye elimizden geldiğince hizmet ettik. 2014 yılında kurulan belediyemizde önemli hizmetleri hep Pamukkaleli vatandaşlarımız için yaptık. Her zaman Avni Örki başkanımızın yanındayız. Bize ihtiyaç olursa istişare için hazırız” dedi. Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye mührü teslim etti, ardından da çiçek vererek başarılar diledi.

Dualarla göreve başladı

Görevi devralan Avni Örki ise Hüseyin Gürlesin ve  yol arkadaşlarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Seçimlerden alınlarının akıyla çıktıklarını belirten Örki, “Pamukkale’de yaşayan her ferdin mutluluğu ve huzuru için gümbür gümbür çalışacağız. Biz 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak belirlediğimiz hedeflere ulaşacağız. Elbirliği ile projelerimizi ortak akılla gerçekleştireceğiz. Tüm Pamukkale’nin belediye başkanı olarak her vatandaşımıza hizmet götüreceğiz. Pamukkale ülkemizin gözbebeği olan bir ilçe. Hüseyin Başkanın 5 yılda taşıdığı bayrağı biz daha yukarılara taşıyıp görevimizi devretme zamanı geldiğinde tertemiz teslim ederiz. Aldığımız bu mühür ve mazbatamızla birlikte Pamukkale için iş üretmeye başlamaya hazırız. Hedefimiz Pamukkale’nin daha güzel olması”  diye konuştu. Tören sonunda Başkan Örki, dualarla görevine başladı.  Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi