27 Temmuz 2022 Çarşamba

Pamukkale Belediyesi’nden zaman kaybına çözüm

Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek amacıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

21-05-2018 18:02:23

Pamukkale Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmet veren Tapu Kadastro Müdürlüğü içerisine vezne kurdu. İlçede yaşayan vatandaşların beğenisini kazanan uygulamayla vatandaşlar birçok işlemlerini buradan gerçekleştirmeye başladı. Tapu Müdürlüğü’nde, haftanın 5 günü, mesai saatleri içerisinde hizmet veren  Pamukkale Belediyesi hizmet noktasında, emlak vergisi, rayiç bedel, tahakkuk işlemleri, çevre temizlik vergisi (ÇTV) ve ilan-reklam vergi ödemeleri ilçe belediyesine gidilmeden ödenebilecek.

Pamukkale Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde işlemleri biten vatandaşlar daha sonra belediye ile ilgili işlemleri tamamlamak için belediyemize gelmek durumunda kalıyorlardı. Bizim hizmet anlayışımız, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve standardını yükseltmektir. Bu sebeple Tapu Kadastro Müdürlüğü içerisindeki yeni hizmet noktamızla vatandaşlarımız belediyeye gelmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi