PAMUKKALE KENT KONSEYİ ENGELLİLER MECLİSİ 1 YAŞINDA

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi birinci yıldönümünü kutladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de katıldığı etkinlikte, engelliler meclisi üyeleri ve engelli vatandaşlar ve aileleri yer aldı.  Başkan Örki, “Devletimiz başta olmak üzere, Pamukkale Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi. 

16-09-2019 17:09:18

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, kuruluşunun birinci yıl dönümünde tüm üyeleri ile bir araya geldi. Yıldönümü buluşmasında, engelliler meclisinin bugüne kadar ki yapmış olduğu faaliyetler ve bundan sonra neler yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca etkinlikte, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından yıl içerisinde düzenlenen İlk Yardım Kursları’na katılan kursiyerlerin de sertifikaları takdim edildi. Yıldönümü buluşmasına, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İsmail Balaban, Engelliler Meclisi üyeleri, Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi üyeleri, engelliler dernekleri ile aileler ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÖRKİ, “GAYEMİZ, ENGELLİLERİMİZİN YÖNETİMDE DAHA ETKİN OLMASI”

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bugün burada olan insanlar, içlerinden aldıkları güçle engelleri aşmasını bilen ve toplumun her kesimine de örnek teşkil eden kişiler” diyerek, “Devletimiz, yapmış olduğu etkinliklerle, yapmış olduğu projelerle, hayata geçirmiş olduğu hizmetlerle her zaman engellilerimizin yanında. Bizlerin de Pamukkale Belediyesi olarak gayemiz, engellilerimizin ilçemizin yönetiminde daha etkin olabilmesine olanak sağlayan imkânlar sunmak. Kent Konseyi Engelliler Meclisimizle birlikte gördük ki, engelli vatandaşlarımız hayatın içinde üreten bireyler olarak bu hayatı yaşıyor ve yaşatmaya devam ediyor. Engelliler meclisimiz güzel işler başarmak adına çok çalışıyor. Bizlerde, kendilerine her zaman destek olarak, hep birlikte el ele vererek daha güzel işlere imza atabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bugünkü birliktelik, birlikte güzel işler yapabileceğimizin bir göstergesidir” diye konuştu. 

Etkinlik sonunda, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yıl içerisinde düzenlenen İşitme, Ortopedik, Görme engelli vatandaşlara yönelik düzenlediği Temel İlk Yardım Kursları’na katılan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi