Pamukkale Kültür Merkezi’ne kurulacak

TOBB, Facebook ve Habitat Derneği işbirliğiyle Anadolu’da kurulacak olan ilk Facebook İstasyon, Pamukkale Kültür Merkezi’nde yapılacak.  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Seçimden önceki projelerimizden birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

05-11-2019 19:02:05

Pamukkale Belediyesi, İstanbul’dan sonra Anadolu’da açılacak olan ilk Facebook İstasyon’a  destek veriyor.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği’nin iş birliği ile Sınırlarını Aşan Türkiye Programı kapsamında hayata geçirilen ve ilki İstanbul’da oluşturulan Facebook İstasyon’un Denizli’de kurulacak 2.’sinin yeri belli oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, konuyla ilgili Denizli’ye gelen  heyeti  ağırladı. Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır ve beraberindeki heyet ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, ağustos ayında temeli atılan Facebook İstasyon konusunda kısa sürede önemli adımlar atıldığını ifade ederek, “Bu proje çok önemli. Denizli Ticaret Odası ve HABİTAT ile birlikte Pamukkale Belediyesi de bu proje için el ele verdi. Denizlili vatandaşlarımıza büyük katkı sağlayacağını inandığımız bu projeye desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. El ele vererek Denizli için önemli çalışmalar imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise seçimden önce projelerin hazırlandığında bu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunun altını çizerek, “Bu konu bizim hayal ettiğimiz bir proje idi” dedi. Denizli’nin sanayi kenti olduğuna vurgu yapan Başkan Örki, “Denizli üreten bir kent. İhracatta ilk 10’da. Bu konuda Pamukkale de önemli bir yere sahip. Biz ticaretimiz ile teknolojiyi daha sıkı şekilde buluşturmalıyız. Bu sayede farklı pazarlara ulaşmalıyız. Pamukkale Belediyesi  olarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Seçimden önce de bu konuyu hep dillendirdik. Projelerimizi hazırlarken HABİTAT ile iş birliği yaptık. Seçimlerden önce dile getirdiğimiz projemiz hem HABİTAT hem de Denizli Ticaret Odası ile birlikte hayata geçmiş olacak” diye konuştu.

 Ziyaret sonunda heyet Başkan Örki ile birlikte Facebook İstasyon’un kurulacağı Bağbaşı’ndaki Pamukkale Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi