Rekortmenden dünya şampiyonluğu sözü

Fransa'da düzenlenen Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası’nda Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya çalışanı Muhammet Tuğrul Şahin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Dünya Şampiyonluğu için söz verdi.

13-11-2017 19:24:54

 

Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Avrupa Açık Yüzme Şampiyonasında 200 metre kelebek stilde Avrupa rekoru kıran ve 8 dalda da derece yapan Muhammet Tuğrul Şahin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, BELTAŞ Genel Müdürü Mehmet Teke, Türkiye Yüzme Milli Takım sporcusu Muhammet Tuğrul Şahin ve annesi Hatice Şahin katıldı. Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre kelebek stilde 4 dakika 41 saniye 11 saliselik derecesi ile Avrupa rekoru kırarak Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Muhammet Tuğrul Şahin, Başkan Zolan'a Dünya Şampiyonluğu için söz verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya ile hayatlarının değiştiğini kaydeden Şahin, Down Kafe'de çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, verdiği desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

"Sırada Dünya Şampiyonluğu var"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Tuğrul Şahin'i başarısından dolayı tebrik ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bir ferdi olarak almış olduğun başarılar bizleri mutlu ediyor.  Avrupa Şampiyonası'nda almış olduğun başarının, kırmış olduğun rekorların devamını Dünya Şampiyonası'nda da bekliyoruz. Biz seni desteklemeye devam edeceğiz. Sadece Tuğrul’u değil, Down Kafede çalışan bütün kardeşlerimizin sosyal hayattan kopmamaları için çalışacağız” dedi.

Tuğrul Şahin, Fransa’da rekor kırdı
Fransa'da gösterdiği büyük başarı ile 2018'de düzenlenecek Dünya Yüzme Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Şahin, 200 metre kelebek stilde 4 dakika 41 saniye 11 salise ile Avrupa rekoru kırmıştı.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi