Serinhisar’da geri sayım başladı

Bölgesel amatör ligin ilk maçında deplasmanda Bağbaşı Zeytinköyspor ile karşılaşacak olan Serinhisarspor hazırlıklarını yaptığı çalışmalarla devam ediyor. Serinhisarspor Onursal Başkanı Şükrü Averi, ilk maçların her zaman önemli olduğunu ve Bağbaşı maçını kazanmak istediklerini söyledi.

09-04-2021 18:55:38

Bağbaşı Zeytinköyspor ile deplasmanda çok önemli maça çıkacaklarını ve her iki takımda ilk maçlarını kazanmak için mücadele edeceklerini dile getiren Serinhisarspor Onursal Başkanı Şükrü Averi, Bağbaşı deplasmanına kazanmak için gideceklerini ve ilk maçı kazanarak Serinhnisar’a mutlu döneceklerini söyledi.
Kırmızı beyazlı takımın Onursal Başkanı Şükrü Averi,” 17-18 Nisan tarihlerinde start alacak Bölgesel amatör lig maçları için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bir takım için sezonun ilk maçı her zaman önemlidir. Bizde Bağbaşı Zeytinköyspor ile oynayacağımız ilk maça büyük önem veriyoruz. İyi bir kadromuz var. Rakibimiz de iyi bir kadrosu var. Biz sadece üç puanı düşünüyoruz ve bunu da alacak güçteyiz” dedi. 
Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi