3 Ağustos 2022 Çarşamba

Şevik, 'Bayram hepimize sağlık ve mutluluk getirsin"

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da arttığı; sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu mübarek günler olduğunu vurgulayarak, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

13-05-2021 16:26:31

Başkan Şevik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramı’nı, ne yazık ki, Kudüs’te yaşanan hain saldırılar nedeniyle buruk bir şekilde girildiğini vurguladı. 

Başkan Şevik Mesajında, “Bayramlar; dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da arttığı, sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu mübarek günlerdir. Ne var ki; Ramazan Bayramı’nı, terör devleti İsrail’in Mescidi Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain, gaddar ve çirkin saldırıların gölgesinde hüzünlü ve buruk bir şekilde giriyoruz. İslam Ülkelerinde Emperyalist güçlerin, İslam ülkelerinde kontrol ettikleri terör örgütleri vasıtasıyla vekalet savaşları yürütülüyor. Oysa ki, masum insanlarımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın zulme uğratıldığı bu topraklarda, Osmanlı döneminde bir idarî ni­zam kurmuş, huzur ve barış hakimdi. Bugün Ortadoğu’da barışın yeniden tesisi için, Osmanlı Devleti’nin dört asırlık tecrübesinin anlaşılması zarurî görünmektedir. Ve bilinmelidir ki, Kudüs ve Filistin yalnız değildir. Temennimiz, Kudüs ve Filistin’de yaşanan zulümlerin en kısa zamanda sona ermesidir.  Bu duygu ve düşüncelerle Buldanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar,   Ramazan Bayramı’nın başta aziz milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi