30 Temmuz 2022 Cumartesi

Subaşıoğlu'ndan Akkonak'a müjdeler

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Akkonak Mahallesi'ne Çocuk Üniversitesi, Spor Eğitim Merkezi ve Kadın Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi müjdelerini verdi. 

07-03-2019 13:29:58

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililer ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu, bu kapsamda bir ziyaret de Akkonak Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu’na, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ve meclis üyeleri adayları eşlik etti.

 Akkonak Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Subaşıoğlu, “Bu akşam bizleri burada, bu saatte yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akkonak Mahallemiz, Denizlimizin en eski, en köklü mahallelerinden biri. Bizler için önemli bir mahalle. Göstermiş olduğunuz desteklerle, ettiğiniz dualarla hep beraber bu yolda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

“Sosyal ve yapısal birçok projeye imza attık”

Akkonak Mahallesi’ndeki hemşerilerine seslenen Subaşıoğlu, “Merkezefendi demek proje demek, proje demek Merkezefendi demektir. Denizlimizi sosyal belediyecilik projeleri ile buluşturan belediye, Merkezefendi Belediyesi’dir. Bundan 5 yıl önce belediyecilik nedir sorusunun cevabı, birçok zaman kaldırım yapmak, yol yapmak, park yapmaktı. Ancak bugün 5 yıllık geçmişin akabinde hemşerilerimize ‘Belediyecilik nedir?’ sorusunu sorduğumuz zaman; ‘Çanakkale-Bursa Tarihe Yolculuk’ diyorlar. Haydi Gençler İstanbul’a diyorlar. ‘Arabadan iniyoruz bisiklete biniyoruz’ diyorlar. ‘Karneni getir, topunu götür’ diyorlar. Çok şükür bizler bu dönem Merkezefendimizde hem sosyal belediyecilik hem de yapısal belediyecilik anlamında birçok projeye hep birlikte imza attık’ şeklinde konuştu.

“Hizmetler devam edecek”

2014-2019 döneminde Akkonak Mahallesi’ne yapılan hizmetleri anlatan Subaşıoğlu, önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Subaşıoğlu, “Bu dönem Akkonak, Karaman, Muratdede ve İlbade Mahallelerinde önce altyapı, ardından üst yapı çalışmaları tamamlandı. Akkonak Mahallesi ile ilgili önümüzdeki dönem güzel projelerimiz olacak. Bunlardan bir tanesi Çocuk Üniversitesi’nin önemli bir noktası, Merkezefendi Mahallemiz ile Akkonak Mahallemizin buluştuğu noktada olacak. Yakın zamanda açılacak olacak Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizin bir benzeri de Akkonak ’ta olacak. İçinde; basketbol sahası, voleybol sahası, halı saha olacak. Hepsi kapalı olacak. Deneyimli hocalarımız ile içerisinde eğitim vereceğiz. Kadın Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi de bu mahallemizde hizmet verecek. Akkonak Mahallemize hizmetlerimiz her zaman devam edecek” dedi. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi