22 Ağustos 2022 Pazartesi

Üçkuyular’ın içme suyu sorunu gideriliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kireçlenme nedeniyle sık sık su kesintilerinin yaşandığı Bekilli İlçesi'nin Üçkuyular Mahallesi’nde içme suyu hatlarını yeniliyor.

29-06-2017 19:33:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Bekilli İlçesi'nin Üçkuyular Mahallesi sakinlerinin içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Üçkuyular’da yaptığı incelemede bölgenin içme suyu hatlarının içinde oluşan kireç tabakası nedeniyle yaşanan tıkanmadan dolayı sık sık arıza ve su kesintilerinin yaşandığını belirledi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi DESKİ, ömrünü tamamlayan içme suyu hatlarının yenilenmesi için çalışmalara başladı. 

9 kilometre hat yenilenecek

Proje kapsamında mahallenin 9.000 metre içme suyu hattının yenilenip, 280 hanenin de eski içme suyu abone bağlantıları yenileneceği belirtildi. Projenin tamamlanması ile birlikte Üçkuyular’ın içme suyu sıkıntısının son bulacağı ifade edilirken, mahalle sakinleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi