6 Ağustos 2022 Cumartesi

Zafer Kupası sahibini buldu

Çardak’ta 11 takımın katıldığı Zafer Kupası Voleybol Turnuvasında şampiyon Gemiş Voleybol takımı oldu.

16-09-2021 11:00:44

Çardak Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinesinde 30 Ağustos’tan bu yana devam eden voleybol turnuvası önceki gün tamamlandı. İlçede birlik ve beraberliği artırmak ve spora teşvik amacıyla gerçekleşen turnuva; aralarında daha önce hiç spor yapmamış veya spordan uzak kalmış her yaştan kişiyi bir araya getirdi. Turnuvada 11 Takımdan 110 sporcu takımlarının başarısı için ter döktü.
İlgi her geçen gün artıyor
Çardak Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü girişimiyle yaz döneminde spor okulu çalışmalarıyla başlayan faaliyetler, dart ve voleybol turnuvaları ile devam etti. İlçe protokolünün de destek verdiği faaliyetlerle ilgili konuşan Çardak Gençlik Spor İlçe Müdürü Mesut Gökbulut, ilçede hem gençlik hem de spor yönüyle çalışmaları sürdürdüklerini, spora olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Hedeflerinin bu tür faaliyetlerle gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı yapmak olduğunu belirten Gökbulut, Çardak’ta genç yaşlı herkesin sağlıklı bir yaşam için sporu kültürüne sahip olmasını arzu ettiklerini söyledi.
Şampiyon Gemiş Voleybol
Zafer Kupası Voleybol Turnuvasında şampiyonluk kupası Gemiş Voleybol takımının oldu. İkincilik kürsüsünde Alperen Kafe takımı yer alırken, Gemiş Gençlik takımı üçüncü olma başarısı gösterdi. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları yapılan törenle verildi.  Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi