Zamsız tarifeden vatandaş memnun

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2018 yılında su ücretlerinde ve 2018 yılı ücret tarifelerinde herhangi bir artışa gidilmeyeceğini açıklaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

17-11-2017 18:52:09

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2018 yılı ücret ve tarife listeleri konusunda Denizlililere verdiği ücret artışı olmayacağı müjdesi sevinçle karşılandı. Vatandaşların ev ekonomilerine katkıda bulunmak için 2018 yılında su ücretlerinde artış yapmadıklarını açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bunun yanında su abonelik, su açma kapama ve depozito ücretleri ile Büyükşehir DESKİ tarafından alınan diğer ücretlerde de artışa gidilmediğini açıklamıştı. Su ücretlerinin yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı ücret tarifelerinin tamamına yakının da aynı kalacağını belirten Başkan Osman Zolan’ın fiyatlarda artış yapılmayacağını açıklaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Süleyman Taşkın: 2018 yılında suya zam yapılmayacağı haberi bizleri sevindirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin aldığı kararı şahsım adına sevindim.

 Mehmet Bayar: Vatandaşlarımızın evde en çok kullandıklarının başında su geliyor. Gelecek yıl artış olmaması konusunda alınan karara destekliyorum.

Mesut Suvay: Denizli Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu karar çok yerinde bir karar. 2018 yılında zam yapılmayacağı konusunda ki karar ise çok çok sevindirici.

 Bilhan Yılmaz:  Su devamlı kullanılan bir şey. Daha ucuz olması gerekirken, elektrik fiyatlarını soladı. Yeni yılda zam yapılmayacak olması ve fiyatının sabit kalması biz vatandaşları çok sevindirdi.

Tufan Başkaya: Mesleğimiz gereği çok su kullanıyoruz. Suya zam yapılmaması işyeri bütçemize katkı olur. Vatandaşın cebine de olumlu yansır. Önümüzdeki bir yıl faturamızın artmayacağını bilmek güzel. Hayırlı olsun. 

 Huriye Sena Duman: 4 kişilik bir aileyiz. Böyle bir uygulamadan memnuniyet duyarız, faturamızın artmayacak olması, içimizi biraz olsun rahatlatıyor. bu durumun başka faturalara da yansımasını dileriz. 

Mert Can Kahya: Ben berberim. Saç kesiminden önce ve sonra müşterinin saçını yıkıyorum. Gider olarak elektrik, su ve kira var. 5 yıldır traş fiyatı neredeyse aynı. Su faturasında artış olmaması güzel bir haber. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 

 Tunay Çopur: Faturamızın artmaması bizi mutlu eder. Mesleğimiz gereği suyu çok kullanıyoruz, bizim için iyi olacak. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi