28 Temmuz 2022 Perşembe

“Zor ama imkansız değil”

Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, Fenerbahçe maçını kazanmak için büktün güçlerini sahaya yansıtacaklarını ve İstanbul’dan mutlaka puanla döneceklerinin altını çizdi.

01-04-2021 19:30:34

Ligde oynayacakları her maçın öneminin büyük olduğunu ve ligde kalmak adına bütün maçların büyük önem taşıdığının altını çizen Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, futbolcularının hırsı ve azmi kendilerini bu önemli maç öncesi umutlandırdığını söyledi. Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat,”Pazartesi günü Fenerbahçe ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Bizim ve rakibimiz açısından son derece önemli bir maç olacak. Biz sahaya puan almak ve Denizli’ye puanla dönmek için mücadele edeceğiz. Zor ama imkansız bir maç değil. Futbolcularımızın hırsı ve azmi beni bu maç öncesi heyecanlandırdı ve mutlandırdı. İstanbul’dan eli boş olarak dönmeyeceğimizi umut ediyorum. Kritik maçta kazanan biz olacağız” dedi. 
Pantilimon Denizli’yi terk etti
Diğer taraftan izinsiz olarak antremana katılmayan kaleci Costel Pantilimon için Denizlispor yönetimi “Kulübümüze herhangi bir mazeret bildirmeden gerçekleştirilen antrenmana katılmayan profesyonel futbolcumuz Costel Pantilimon için noter tespiti yaptırılmıştır İlgili oyuncu tarafından kulübümüze gönderilen herhangi bir izin/fesih yazısı bulunmamaktadır. Sözleşmesine aykırı şekilde hareket eden bu futbolcu ile ilgili tüm hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” sözlerine yer verildi.  Orhan MIKIROĞLU

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi